Home Werkwijze Tarieven Aanvragen Links Enkel erkende NVM en VBO aankoopmakelaars

De makelaarskosten bij de verkoop van uw woning

U wilt uw woning verkopen en u bent op zoek naar een goedkope aankoop makelaar? Dan is het een goed idee om de hulp van De Erkende Verkoopmakelaar in te schakelen. Een Erkende Verkoopmakelaar heeft expertise en ervaring op het gebied van het verkopen van woningen. De werkzaamheden van de verkoopmakelaar helpen u om uw woning snel en voor een goede prijs te verkopen.


Makelaarskosten Verkoop

De kosten voor een makelaar voor de verkoop van een woning worden vaak berekend op basis van een percentage van de verkoopprijs. Door de stijging van de woningprijzen is de courtage ook een stuk hoger geworden, terwijl de inspanningen van de Verkoopmakelaar hetzelfde zijn gebleven. Dat vinden wij niet eerlijk tegenover u.

Wanneer u ervoor kiest om De Erkende Verkoopmakelaar in te schakelen weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons ontvangt u het volledige pakket van de traditionele makelaar voor een vast bedrag van €2.950 incl. btw. *

Voor dit vaste bedrag zal De Erkende Verkoopmakelaar er alles aan doen om uw woning te verkopen. De Verkoopmakelaar helpt u bij het maken van foto's van de woning, zal juridische informatie verzamelen, de woning op websites plaatsen, bezichtigingen regelen, onderhandelingen voeren en de woning opleveren.

Wilt u ook van tevoren precies weten wat de kosten zijn bij de verkoop van uw woning?

Schakel dan De Erkende Verkoopmakelaar in!

*(speciale woningen, zoals een woonboerderij, monumentaal pand of woningen met vraagprijs boven €600.000 uitgezonderd).